آمیزش جنسی برای هر فردی نسخه مخصوص خود را دارد و مشخص کردن تعداد دفعات به صورت عمومی کاری غیرحرفهای است. آنچه که تعداد را مشخص میکند، ملاکهای زیر است:
با توجه به عدم امکان پاسخگویی در بخش نظرات لطفا سوالات خود را در سامانه «
۱٫ سن و آمادگی جسمی: در سنین پایینتر و به ویژه در سالهای اول ازدواج، تکرار رابطه جنسی فراوانی بیشتری دارد. همچنین وضعیت جسمی و سلامت بدنی شما نیز در تعیین این دفعات مؤثر است. کسانی که از سلامت جسمی و جنسی برخوردارند، تمایل بیشتری به آمیزش دارند و مشکلی برای آنها پدید نمیآید. کسانی که رژیم غذایی مناسب، تحرک کافی و نیز مصونیت از بیماریها را دارند، در این گروه قرار میگیرند.
۲٫ تمایل همسران: نکته مهم دیگر این است که رابطه جنسی، رابطهای دو طرفه است؛ پس باید تمایل و آمادگی در هر دو نفر از زوجین وجود داشته باشد. بیشترین سطح آمادگی خانمها برای ارتباط جنسی، پس از عادت ماهیانه بوده و تا دو هفته بعد از آن هم تمایل در سطح خوبی است؛ ولی پس از آن و هر چه به روزهای پایان دوره نزدیک میشوند، از میزان تمایل کاسته میشود که لازم است مورد توجه مرد قرار گیرد.
۳٫ آمادگی روانی: در ایجاد ارتباط جنسی دو طرفه و رضایت بخش، آمادگی روانی و دور بودن از استرس لازم است. با وجود استرس بالا، مشاجره بین همسران، مسائل حل نشده زندگی و نیز بیتوجهی به روحیات و نیازهای روانشناختی یکدیگر، این تمایل و رضایت افت میکند.
۴٫ کیفیت مناسب رابطه: از نظر علمی، رابطه جنسی موفق شامل سه مرحله است: پیشنوازی(بازی و تفریح جنسی)، ارگاسم(رسیدن به انزال) و دسر(نوازشها و ملاطفتهای پس از ارتباط). چنانچه این سه مرحله در ارتباط مراعات شود، رضایت جنسی هم کیفیت بهتری پیدا میکند و کیفیت خوب میتواند جایگزین مناسبی برای کمیت و تعداد آن باشد. البته توجه داشته باشید که ارگاسم برای خانمها امری انتخابی بوده و در برخی شرایط ممکن است تمایلی به رسیدن تا مرحله ارگاسم نداشته باشند که نباید با اصرار شوهر روبرو شود.
۵٫ از نگاه دینی، رابطه جنسی حلال از بهترین لذتهای خداوند شمرده شده و هیچ محدودیتی برای تعداد آن وجود ندارد. فقط در روزهای بیماری یا عادت ماهیانه خانم و نیز زمانی که آمادگی در همسر وجود نداشته باشد، لازم است مراعات برخی محدودیتها بشود.
۶٫ از نظر پزشکی هم مشکلی وجود ندارد.
لینک منبع: http://www.pasokhgoo.ir/node/59826